HEMPEL BÅDPLEJE

HEMPEL BÅDPLEJE


Bevar bådens udseende og sejle-egenskaber med rengøringsmidler fra Hempel. Her finder du hele vores udvalg i produkter, der sikrer din båds malingssystems kvalitet og ydeevne.

 

KØB ONLINE I VORES WEBSHOP

FORNYELSE

CUSTOM MARINE POLISH

Custom Marine Polish i ny udgave baseret på NANOcel. Renser og polerer i dybden og giver et strålende resultat. Beskytter og giver en enestående flot glans.

Hempel Custom Marine Polish

STR TYPE VARENR
0,5 L Custom Marine Polish 9585

RUBBING LIQUID

Et fint slibemiddel, der fjerner oxidering, pletter og små ridser på de fleste overflader, inkl. aluminium. Genopbygger og fornyer glans og farve på gelcoat og malede overflader. Kan poleres manuelt eller maskinelt.

Hempel Rubbing Liquid

STR TYPE VARENR
0,5 L Rubbing Liquid 9579

RENSNING

Pre-Clean

Effektive rensemiddel til rengøring af gelcoat samt malede overflader for at fjerne brændstof, olie, fedt, voks og silikone. Bruges før maling og til dybderensning.

Hempel Pre-Clean

STR TYPE VARENR
1,0 L Pre-Clean 9584

CLEAN AND SHINE

Koncentreret shampoo med voks, der rengør og efterlader et blankt beskyttende lag i én og samme arbejdsgang. Kan anvendes på de fleste overflader. Fjerner snavs, urenheder og anden forurening på gelcoat, samt malede og lakerede overflader.

Hempel Clean and Shine

STR TYPE VARENR
1,0 L Clean and Shine 95831

BARNACLE REMOVER

Opløser og fjerner rust effektivt og nemt. Midlet anvendes i forbindelse med “skrubning” af overfladen også til fjernelse af “ruer-sålerne”.

Hempel Barnacle Remover

STR TYPE VARENR
0,5 L Barnacle Remover 958105

GELCOAT CLEANING GEL

Et effektivt, ikke slibende rengøringsmiddel, der fjerner rustpletter, udstødningsaflejringer, humusrande i vandlinien og fender-mærker på gelcoat og malede overflader.

Hempel Gelcoat Cleaning Gel

STR TYPE VARENR
0,5 L Gelcoat Cleaning Gel 95900050

GELCOAT CLEANING POWDER

Kraftigt rengøringspulver til at fjerne kraftige aflejringer og pletter på gelcoatoverflader, især gulning og misfarvninger, der ofte opstår i fersk- eller brakvand.

Hempel Gelcoat Cleaning Powder

STR TYPE VARENR
750 gr. Gelcoat Cleaning Powder 9590

BOAT SHAMPOO

Koncentreret rengøringsmiddel uden opløsningsmiddel til effektiv daglig rengøring af gelcoat samt malede og lakerede overflader. Må ikke udsættes for frost.

Hempel Boat Shampoo

STR TYPE VARENR
1,0 L Boat Shampoo 9575

TEXTILE CLEAN

Hempel Exterior Textil Clean er en koncentreret rengøringsmiddel og affedter til bådovertræk, sprayhoods, presseninger og lignende emner.

Hempel Textile Clean

STR TYPE VARENR
0,5 L Textile Clean 957850

RIB CLEANER

Effektivt, koncentreret rengøringsmiddel, der affedter uden opløsningsmidler. Benyttes til over- og underskrog på RIB-både og andre gummi- og vinyloverflader. Særlig velegnet til at fjerne smuds eller misfarvning forårsaget af UV-lys. Brug ikke RIB CLEANER på overflader, der er følsomme overfor basiske stoffer såsom aluminium.

Hempel Rib Cleaner

STR TYPE VARENR
0,5 L Rib Cleaner 958810

BESKYTTELSE

ALU-PROTECT

En speciel silikonefri olie med stor indtrængningsevne. Renser og beskytter umalet aluminium wirer, rustfri beslag, mv.

Hempel Alu-Protect

STR TYPE VARENR
0,5 L Alu-Protect 9588

WAX TECCEL

Effektiv, flydende hård voks med TecCel, der giver gelcoat, malede og lakerede overflader en ekstra langvarig, glansfuld, UV-beskyttende, smuds-og vandafvisende overflade, der er nem at rengøre.

Hempel Wax TecCel

STR TYPE VARENR
0,5 L Wax TecCel 9592

WAX

En flydende hård voks der giver overfladen UV-beskyttelse og høj glans. Kan anvendes på gelcoat, malede og lakerede overflader. Efterlader en smudsafvisende overflade, der er nem at rengøre. Egnet til både manuel og maskinel påføring.

Hempel Wax

STR TYPE VARENR
0,5 L Wax 9591

VINYL SHINE

Hempel Vinyl Shine er et let anvendeligt produkt, der efterlader et beskyttende lag på ud- og indvendige vinyl- og gummioverflader. Bevarer materialet blødt, fleksibelt og beskytter mod UV-stråler. Efterlader en glat, vandafvisende og transparent blank overflade.

Hempel Vinyl Shine

STR TYPE VARENR
0,5 L Vinyl Shine 958830